Zaštita podataka

IZJAVA O  POVJERLJIVOSTI PODATAKA  

Obrt “AUTO PLUS” Vlasnik.Marin Palada(u daljnjem tekstu “AUTO PLUS”), Od samog početka poslovanja preko web trgovine  nastoji kupcima pružiti što bolju uslugu te osigurati sigurnost kupovine te zaštitu osobnih podatakakoji su nam potrebni kako bih smo realizirali Vašu narudžbu.
Prikupljamo isključivo podatke neophodne za realizaciju narudžbe robe ili usluga.

Želimo istaknuti kako se vaši podatci strogo čuvaju te su dostupni isključivo dijelatnicima “AUTO PLUS” web trgovine koji su odgovorni za čuvanje i pohranu istih.

Korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu info@autoplus-gume.hr

Pristupanjem ili uporabom internetske stranice www.autoplus-gume.hrkupac potvrđuje da je razumio te da se slaže izjavom o povjerljivosti i načinom korištenja njegovih podataka.

Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu www.autoplus-gume.hr

 

PRIKUPLJANJE I OBRADA

U svrhu obrade narudžbe putem elektronskog obrasca trebati će te nam proslijediti

-Vaše ime

-Vaš e-mail

-Vaš kontakt telefon

Za pravne osobe prikupljamo Ime tvrtke ili obrta adresu,oib te kontakt telefon

Prikupljeni podaci koriste se u svrhu pisanja ponuda,slanja robe dostavnom službom te izdavanje računa za pravne osobe

 

IZMJENA I BRISANJE

          Korisnik ili kupac može promijeniti ili tražiti da se brišu iz evidencije bilo koji od svojih osobnih podataka slanjem e-mail poruke na info@autoplus-gume.hr Korisnik ili kupac treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti/promijeniti/izbrisati.